Portal de Gazteaukera

Gazteaukera logotipoa

euskadi.eus

 
Hemen zaude:
  1. Hasiera
  2.  
  3. Aisialdia eta kultura
  • Gazteaukera Facebook sare sozialean
  • Gazteaukera Twitter sare sozialean
  • Gazteaukera Youtuben
  • Gazteaukera argazkiak Flickren
  • Gazteaukera Instagam
  • Gazteaukera Bloga

Gastronomia

Ohiko Jakiak Euskadin

Saiheskiak xirmendutan erreak

Saiheskiak xirmendutan erreak

Osagaiak: 5 arkume txuleta mahaikide bakoitzeko
Oliba olioa
Gatza

Elaborazioa:
Saiheskiak mahatsondoko xirmenduz eginiko su txingar bizitan kokaturiko parrillan egin. Saiheskiak oliba olioan jarri. Txingarra prest dagoenean gatza bota haragiari eta parrillan jarri kanpotik egina eta barrutik arrosa izan arte, egitura kurruskari eta samurra lortuz.
Irisgarritasuna
Eskaintzak
Datu orokorretara itzultzea

Esteka interesgarriak

Euskadi, auzolana