Portal de Gazteaukera

Gazteaukera logotipoa

euskadi.eus

 
Hemen zaude:
  1. Hasiera
  2.  
  3. Aisialdia eta kultura
  • Gazteaukera Facebook sare sozialean
  • Gazteaukera Twitter sare sozialean
  • Gazteaukera Youtuben
  • Gazteaukera argazkiak Flickren
  • Gazteaukera Instagam
  • Gazteaukera Bloga

Gastronomia

Ohiko Jakiak Euskadin

Hegaluzea tomatearekin

Hegaluzea tomatearekin

Osagaiak: Hegaluzea: 750 g
Tomateak: 1 kg
Baratxuri-ale bat
2 tipula
Oliba olioa

Elaborazioa:
Buztin ontzi batean oliba olioan 2 tipula eta baratxuri ale bat frijitu. Prest dagoenean bi hegaluze xerrak erantsi (bi pertsona bakoitzeko bi). Hegaluzea atera ontzitik eta tomate lumatua erantsi, dado eran zatiturik. Gatza bota eta azukre pixka bat ere bai. Saltsa arin bat lortu arte iragazkitik pasa. Ontzira bota saltsa eta gainean hegaluzea. Irakinaldi bat eman.
Irisgarritasuna
Eskaintzak
Datu orokorretara itzultzea

Esteka interesgarriak

Euskadi, auzolana