Portal de Gazteaukera

Gazteaukera logotipoa

euskadi.eus

 
Hemen zaude:
  1. Hasiera
  2.  
  3. Aisialdia eta kultura
  • Gazteaukera Facebook sare sozialean
  • Gazteaukera Twitter sare sozialean
  • Gazteaukera Youtuben
  • Gazteaukera argazkiak Flickren
  • Gazteaukera Instagam
  • Gazteaukera Bloga

Gastronomia

Ohiko Jakiak Euskadin

Angulak betiko erara

Angulak betiko erara

Osagaiak: Txitxardin 250 g
Oliba olioa
Baratxuri ale bat
Pipermin zati bat

Elaborazioa:
Su bizian jarri buztin ontzi txiki bat, oliba olio, baratxuri ale bat xafletan eta pipermin zati batekin. Irakin ondoren txitxardin kilo laurden bat bota, eta zurezko sardexka batekin etengabe mugitu. Irakinaldi motz baten ondoren kazolan atera zuzenki. Mahaian aurkezteko era polit bat, mahaikide bakoitzari kazola bana ematea izango da.
Irisgarritasuna
Eskaintzak
Datu orokorretara itzultzea

Esteka interesgarriak

Euskadi, auzolana