Portal de Gazteaukera

Gazteaukera logotipoa

euskadi.eus

 
Hemen zaude:
  1. Hasiera
  2.  
  3. Aisialdia eta kultura
  • Gazteaukera Facebook sare sozialean
  • Gazteaukera Twitter sare sozialean
  • Gazteaukera Youtuben
  • Gazteaukera argazkiak Flickren
  • Gazteaukera Instagam
  • Gazteaukera Bloga

Gastronomia

Ohiko Jakiak Euskadin

Goxua

Goxua

Osagaiak: Bizkotxoa
Esne-gain harrotua
Pastel Krema
Urazukrea
Azukrea eta kanela

Elaborazioa:
Egokiena bizkotxoa, esne-gain eta krema etxean egitea bada ere, gaur egun eginda erosi daitezke osagai horiek.

Busti bizkotxoa urazukreaz. Ebaki bizkotxoa arrabeteko diametroa duten bost zati biribiletan. Goxua zatiak prestatzeko, jarri bizkotxo-zati biribilak esne-gain pinpor baten gainean, estali pastel-kremaz, eta hautseztatu azukrez eta kanelaz. Ondoren, erre gainaldea, sutan berotutako zartaginaren beheko aldeaz, bizkotxoa karameluz estalita geratzeko.
Irisgarritasuna
Eskaintzak
Datu orokorretara itzultzea

Esteka interesgarriak

Euskadi, auzolana